Benefiet Stream om de quarantine en veiligheid voor onze ouderen kracht bij te zetten tijdens de corona crisis.

Tijdens de corona crisis is het van belang dat we allemaal zoveel mogelijk binnen blijven. Anderzijds hebben we allemaal niet alleen boodschappen nodig, maar ook aanspraak. Voor veel ouderen is dit een probleem. Vooral de genen die nog zelfstandig wonen worden zwaar getroffen. Hoewel de meeste van hen kinderen hebben die hen kunnen voorzien, brengt dit ook een risico met zich mee. FX3 wil graag deze ouderen helpen door te zorgen dat zij de boodschappen veilig bezorgd krijgen en daarnaast dat zij (telefonisch) met vrijwilligers kunnen kletsen in deze eenzame en bizarre periode. Hiervoor hebben materialen nodig zoals mondkapjes, handschoenen, desinfectans en daarnaast willen graag zorgen dat zij, gezien ze het vaak al niet breed hebben, hun natje en droogje kosteloos in huis krijgen.

1 thought on “Benefiet Stream om de quarantine en veiligheid voor onze ouderen kracht bij te zetten tijdens de corona crisis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *